Mitä Asioita Sinun Tulee Ottaa Huomioon Ennen Pelitietokoneen Ostamista?

  • By Jari
  • 24 helmikuun, 2022

Jos haluat viettää aikaa pelaamalla videopelejä ja vierailla sivustoilla, kuten NetBet nettikasino -sivustoilla PC:llä, useat koneet täyttävät tarpeesi. Pelitietokoneet tunnetaan korkealaatuisista komponenteistaan, korkeasta suorituskyvystään ja pidennetystä käyttöiästään, joten ne sopivat täydellisesti kunnostukseen.

Se myös alentaa huippuluokan laitteiden kustannuksia ja säilyttää täysversion äärimmäisen pelikokemuksen takaamiseksi. Tässä on nopea opas, joka auttaa sinua löytämään ihanteellisen mallisi laajasta valikoimasta.

Mikä grafiikkasuorituskyky sinun pitäisi valita?

Mitä tulee pelitietokoneisiin, grafiikan suorituskyky on tärkein huomioitava tekijä. Huolimatta siitä, että kaikki mallit on tarkoitettu tarjoamaan sinulle loputonta pelinautintoa, ne eivät ole kaikki samanlaisia ​​ja niissä on monipuoliset visuaaliset ominaisuudet. Grafiikkasuorituskyvyn takaa tietokoneen näytönohjain, jonka ominaisuudet voivat vaihdella huomattavasti laitteen toiminta-alueen ja iän mukaan.

Tehokas näytönohjain ei kuitenkaan aina vaadita. Tästä syystä on parasta valita näytönohjain sen mukaan, kuinka paljon suorituskykyä tarvitaan jo ostamiesi pelien ja tulevaisuudessa pelaamiesi pelien parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Sopiva säilytystila

Ajan myötä videopelit vaativat enemmän tallennustilaa, mikä saa monet pelaajat ärsyyntymään. Tästä syystä on tärkeää hankkia kannettava tietokone, jossa on riittävä tallennuskapasiteetti, jotta voit varmuuskopioida pelejäsi ilman, että sinun tarvitsee poistaa ja ladata uusia julkaisuja säännöllisesti. On olemassa lukuisia vaihtoehtoja asian käsittelemiseksi.

HDD-kiintolevyt tarjoavat runsaasti tallennuskapasiteettia kohtuulliseen hintaan, mutta niiden kirjoittaminen ja lukeminen on hidasta, mikä hidastaa pelien latausaikoja.

Solid-state-asemat (SSD-levyt) ovat nopeampia ja tarjoavat suuremmat luku- ja kirjoitusnopeudet, mutta ne ovat myös kalliimpia ja joskus pienempiä kuin kiintolevy samaan hintaan.

Mitä muistaa: Tarvitset kiintolevyn, jossa on sopiva tallennuskapasiteetti ja käyttäjäystävällinen ohjelma tarpeidesi mukaan. Kiintolevy on ihanteellinen, jos latausajat eivät ole huolestuttavia ja säästävät rahaa. Jos haluat lyhentää latausaikoja ja hyväksyä vähemmän tallennustilaa, SSD on oikea tapa edetä.

Valitse sopiva prosessori ja muisti

Kun mukautat pelikannettavaa, muut komponentit ovat yhtä tärkeitä kuin näytönohjain. Uusimmat pelit vaativat myös paljon prosessointitehoa ja runsaasti muistia tarjotakseen miellyttävän pelikokemuksen ilman, että moniajo hidastaa niitä.

Tämä koskee erityisesti pelaajia, jotka käyttävät muita sovelluksia, kuten ryhmäkeskusteluohjelmia, pelialustoja tai suoratoistovideoita pelisessioidensa aikana. On myös syytä mainita, että tietyt pelikannettavat mahdollistavat RAM-muistin laajentamisen tarvittaessa lisäpaikoilla.

Muista, että vaikka kunnollinen näytönohjain saattaa parantaa pelikokemustasi, tietokone tarvitsee myös riittävästi laskentatehoa suorittimen ja hyvän RAM-muistin kautta. Tämän seurauksena usean ytimen suorittimia tulisi käyttää vähintään 8 Gt:n RAM-muistin kanssa.

Käyttöjärjestelmän nykyinen versio

Ajantasainen käyttöjärjestelmä on yksi kriittisimmistä tarpeista maksimaalisen pelisuorituksen sekä tietokoneen turvallisuuden ja vakauden kannalta. Hidas käyttöjärjestelmä aiheuttaa usein huolta. Se voi helposti aiheuttaa epävakautta tai vaarantaa käyttäjätietojen suojan ja tehdä tietyistä peleistä pelikelvottomia.

Onneksi käyttöjärjestelmien päivittäminen on yksinkertaista, ja useimmissa kunnostetuissa tietokoneissa on jo uusimmat korjaustiedostot asennettuna. Muista, että kaikissa kunnostetuissa tietokoneissa on nykyinen käyttöjärjestelmä. Jos näin ei ole, ongelma voidaan ratkaista nopeasti muuttamalla tietokoneen asetuksia.