KYC-startup HelloFlow sulkee 1,6 miljoonan dollarin siemenrahoituskierroksen

  • By Jari
  • 8 elokuun, 2021

HelloFlow on tanskalainen startup, joka tarjoaa ilman koodia tapahtuvaa asiakkaiden tuntemusta (KYC) ja asiakasperehdytyksen ratkaisuja. Yritys sulki juuri 1,6 miljoonan dollarin siemenrahoituskierroksen.

Tanskalainen finanssialan yritys PreSeed Ventures ja brittiläinen Seedcamp johtivat kierrosta tekniikan yritykselle, joka on luotu uudistamaan asiakasperehdytystä ja tunnistautumista ilman koodia toimivalla alustalla, joka integroi ID-tunnistuspalveluja paikallisilla markkinoilla.

HelloFlow sanoi palvelun vastaavan kasvavaa keskittymistä rahanpesun ehkäisemisen (AML) prosesseihin ja noudattavan pelaamisen, pankkialan ja kryptovaluutan välityksen standardeja. Yritys lisäsi, että hiljattainen McKinseyn tutkimus näyttää instituutioiden pystyvän vähentämään toiminnan kustannuksia jopa 90% digitoimalla perehdytyksen alustat.

”Alustaa käyttämällä voit asettaa kunnolliset, tyylikkäät ja mukautuvat perehdytyksen prosessit ja jakaa sen asiakkaidesi kanssa yhden päivän aikana. Näin palvelusi julkaiseminen uusille markkinoille ympäri maailmaa on mahdollista 10 minuutissa,”

sanoi Mikkel Skarnager, joka on HelloFlow:n perustaja ja pääjohtaja.

Skarnager on startupin toinen perustaja ja hänellä on kokemusta tanskalaiselta pankkialalta, sijoitusalustalta Saxo Bank ja maksupalvelusta Nets Group.

Seedcamp-kumppani Tom Wilson sanoi:

”HelloFlow:n asenna ja käytä -ratkaisu on todellinen tilanteen muuttaja, kun kyse on asiakasperehdytyksestä. Se sallii yritysten luoda prosesseja nopeasti ilman asiakaskoodia. Olemme innoissamme, että meillä on tilaisuus tehdä töitä Mikkelin ja Ciprian Florescun kanssa sekä tukea heitä tavoitteessa auttaa yrityksiä sanomaan hyvästit hitaalle asiakkaiden perehdytykselle.”