Dallas Starsin Valmentaja Rick Bowness Poistui Kesken Pelin Koronaprotokollan Seurauksena

  • By Jari
  • 15 huhtikuun, 2021

Dallas Stars pelasi kolmannen erän sunnuntaina Carolina Hurricanesia vastaan ilman päävalmentaja Rick Bownessia. Tämä tapahtui, kun Bowness poistettiin pelistä toisen väliajan aikana Carolinassa koronaprotokollan seurauksena.

Ennen kuin Stars jatkoi kolmanteen erään, tiimi ilmoitti Bownessin seuraava korona-ajan turvallisuusprotokollaa ja apuvalmentaja John Stevensin jatkavan hänen tehtäväänsä päävalmentajana. Pelin jälkeen paljastettiin, että Bowness oli saanut positiivisen testituloksen väliajalla.

Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan 66-vuotias Bowness on saanut kaikki rokotuksen, mikä tekee sunnuntain tapahtumista erittäin mielenkiintoisia. Dallas Mavericksin päävalmentaja Rick Carlisle sai kuitenkin valheellisen positiivisen testituloksen aikaisemmin tällä viikolla kuukausi rokotuksen jälkeen.

Vain aika kertaa onko Dallasin valmentajan tulos toinen virheellinen positiivinen tulos, mutta NHL toimi sääntöjen mukaan ja poisti Bownessin pelistä sunnuntaina. Jos kyse ei ole virheestä niin… keskustelu saattaa muuttua paljon vakavammaksi.

NHL jatkaa taistelua koronaa vastaan tällä kaudella. Stars on ensimmäinen tiimi, joka joutui siirtämään peliä kauden aikana, kun koronatartunnat levisivät tiimin sisällä. Vancouver Canucks kärsii tällä hetkellä tiimin sisäisistä koronatartunnoista ja jopa 16 pelaajaa tiimistä on koronalistalla. Kaikkia Vancouverin pelejä on siirretty 6. huhtikuuta jälkeiseen aikaan.