Cornides on Pramatic Play:n uusi operatiivinen johtaja

  • By Jari
  • 18 maaliskuun, 2022

Sisällöntarjoaja Pragmatic Play on nimennyt Irina Cornidesin, joka oli ennen osa yrityksiä Gamesys ja BGO Group, uudeksi operatiiviseksi johtajakseen.

Cornides siirtyy uuteen rooliin välittömästi ja tekee töitä muiden Pragmatic Play:n johtokunnan jäsenten rinnalla tavoitteena palveluntarjoajan jatkuvan kasvun tukeminen.

Hän liittyy yritykseen oltuaan Aasiassa Gamesys-yrityksen markkinointipäällikkönä. Bally’s hankki yrityksen lokakuussa 2021.

Cornides on toiminut myös markkinointipäällikkönä Gamesys:n omistamassa Jackpotjoy Group -yrityksessä sekä hetken Jackpotjoyn toimitusjohtajana sekä Intertain-yrityksen talousjohtajana.

Aikaisemmin urallaan hän vietti aikaa Mandalay Media Groupin toimitusjohtajana ja BGO Groupin bingojohtajana sekä PartyGaming-yrityksen markkinointijohtajana.

Lisäksi hän perusti konsultointiyrityksen Cresco Consulting, joka tarjoaa palveluita pienille sekä keskikokoisille yksityisen sektorin yrityksille.

”Olen iloinen päästessäni liittymään osaavaan tiimiin. Olen ihaillut Pragmatic Play:n meteorimaista nousua ja nähnyt ensikäden kautta, kuinka monet pelaajat ja operaattorit rakastavat heidän pelejään,” Cornides sanoi.

”Odotan kokemukseni tuomista tiimiin ja työskentelyä yhdessä Pragmatic Play:n onnistumistarinan entistäkin suuremmaksi rakentamisen parissa.”

Pragmatic Play:n toimitusjohtaja Julian Jarvis lisäsi: ”Olemme luoneet tämän roolin osana laajentumiskulkumme seuraavaa vaihetta ja otimme Irinaan yhteyttä, koska hänen saavutuksensa kertovat uskomattomasta kasvusta. Olemme varmoja Irinan kokemuksen auttavan yritystä kulkemaan uusiin korkeuksiin.”