Tapahtumainfo nuorisourheilu HKV
Tapahtumainfo nuorille -osio sisältää keskeisiä nuorisotapahtumia pääosin 15-vuotiaiden sarjaan asti, tapahtumien ajankohdat sekä toimintaohjeet. Tapahtumatiedot päivitetään ja tiedotetaan seuran kotisivujen tässä osiossa hyvissä ajoin ja niin pian kuin mahdollista ennen tulevaa tapahtumaa. Tapahtumainfoon saattaa tulla yksittäisiä muutoksia, joten tarkistathan päivitetyt tapahtumatiedot myös lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Kuukauden tapahtumat ja info

ELOKUU
31.7. - 9.8.  Sporttileiri 3, Eläintarhan urheilukenttä ja Töölön Kisahalli
9.8.  Seuracup 2. piirikisa, Hiekkaharju
14.-15.8.   Helsyn 14–15 vuotiaiden pm-kilpailut, Leppävaara
17.8.  Eltsu-kisa, Eläintarhan urheilukenttä
25.-27.8.  SM-kisat T/P15, 14, Raasepori
31.8.  Eltsu-kisa, Eläintarhan urheilukenttä

 

SYYSKUU
2.9.  Seuracup Finaali Tera-sarja, Espoo Leppävaaran urheilupuisto
5.9.  HKV:n mestaruuskilpailut 1. päivä, Eläintarhan urheilukenttä
9.-10.9.  SM-moniottelut P/T15,14, M/N22-17; Hyvinkää ja Riihimäki
9.-10.9.  Helsyn junnuhuipentuma (10–13 v.), pm-kilpailut, Eläintarhan urheilukenttä
12.9.  HKV:n mestaruuskilpailut 2. päivä, Eläintarhan urheilukenttä
15.9.  Seuraottelu HKV-TP-TuUl-LA, Eläintarhan urheilukenttä
16.9.  Helsyn junnuottelut 2 (9-13 v.), Vuosaari

 

25.-27.8.  SM-kisat T/P15, 14, Raasepori
HKV:n 02-03 syntyneet urheilijat tavoittelevat ja kilpailevat SM-kilpailuissa vuonna 2017! Kilpailuoikeus on tulosrajan tehneillä urheilijoilla.

Valmentajat ilmoittavat osallistujat ja heidän lajit viimeistään ke 16.8 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@helsinginkisaveikot.fi, kalle.simpanen@helsinginkisaveikot.fi.

Seura ilmoittaa osallistujat kilpailuihin kilpailukalenterin kautta viimeistään 17.08. mennessä ja hoitaa samalla ilmoittautumismaksun:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18701

Raaseporiin matkustetaan omilla kyydeillä. Mahdollinen majoitus tulee järjestää itse, mikäli haluat yöpyä Raaseporissa.

Lisätietoa kilpailuista löydät kisojen kotisivuilta:
http://www.14-15smkisat2017.fi/¨


 

 

 

31.8.  Eltsu-kisa, Eläintarhan urheilukenttä
HKV:n järjestämät Eltsukisat pidetään Eläintarhan urheilukentällä to 31.8!

HKV:n jäsenille kilpailu on maksuton!

Vapaaehtoisia henkilöitä tarvitaan toimitsijatehtäviin, jotta kilpailut saadaan järjestettyä. Ilmoittaudu toimitsijaksi kilpailupaikalle Kilpailukalenterissa mainitulle kilpailun vastuuhenkilölle.

Ilmoittaudu omatoimisesti kilpailuun 30.08.2017 mennessä Kilpailukalenterissa:
http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=20544

 

 

2.9.  Seuracup Finaali Tera-sarja, Nokia

HKV:n tavoitteena on olla finaalissa mukana! Seuracupin Finaalikilpailu Tera-sarjassa järjestetään la 02.09 Espoossa, Leppävaaran Stadionilla.

HKV:n ryhmien valmentajat valitsevat ja ilmoittavat osallistujat viimeistään 30.08.2017 mennessä suoraan Kilpailukalenteriin:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=19496

Kilpailuun kuljetaan omilla kyydeillä.

Sukkulaviesti
Sukkulaviestijuoksijat ja alustava juoksujärjestys ilmoitetaan etukäteen valmentajien toimesta seuran nuorisopäällikölle sähköpostilla 29.8 mennessä. Sukkulaviesti on 16 x 60 metriä. Sukkulaviestissä on kaksi edustajaa jokaisesta sarjasta.

Finaalin lajit, sarjat ja viesti:
    T/P11: 150 m, 1000 m, pituus, keihäs

    T/P13: 60 m aj, 1000 m, korkeus, moukari

    T/P15: 80/100 aj, 2000 m, seiväs, kuula, T tai P 1000 m kävely

    N/M17: 200 m, pituus, kuula

    Sukkulaviesti 16 x 60 m 

HUOM.! T/P 15 sarjan 1000m kävelyyn voi osallistua myös 13 tai 11 sarjalaiset tyttö tai poika.    

Helsingin Kisa-Veikot Seuracup Finaalissa
Helsingin Kisa-Veikot osallistuvat Seuracupiin ja kokoavat parhaimman mahdollisen edustusjoukkueen finaalikisaan. Vastuuvalmentaja tai valmentaja on mukana oman ryhmänsä kanssa kilpailuissa ja huolehtii käytännön asioista. Jokaisesta ryhmästä olisi hyvä olla mukana kilpailuissa vähintään yksi valmentaja / ryhmä kannustamassa ja ohjeistamassa urheilijoita. Finaalikisassa valitaan sääntöjen mukaisesti vain yksi kilpailija / laji. Urheilija voi osallistua kilpailussa vain yhteen lajiin ja viestiin.

•    Ryhmän vastuuvalmentaja tai valmentaja valitsee ja ilmoittaa osallistujat suoraan kilpailukalenteriin.
•    Kilpailijat valitaan aikaisempien tulosten/tilastojen perusteella.
•    Valmentajat kokoaavat ja ilmoittavat finaalikilpailun viestijuoksijat tässä infossa mainittujen ohjeiden mukaisesti suoraan nuorisopäällikölle, joka kokoaa joukkueet ja lähettää ne finaalikilpailun järjestäjälle.
•    Finaalissa ryhmän vastuuvalmentajat ja nuorisopäällikkö noutavat kilpailunumerot ja muut kisamateriaalit sekä jakavat ne osallistujille HKV:n katsomopaikassa.

Urheilijat edustavat Kisa-Veikkoja ryhdikkäästi ja hyvällä asenteelle seuran virallisessa kilpailu- ja verryttelyasuissa. Kokoonnumme kilpailupaikalla joukkueena samaan paikkaan ja kannustamme muita urheilijoita. Yhteisillä kilpailumatkoilla edustamme seuraamme hyviä käytöstapoja noudattaen.

Seuracup infoa vuonna 2017
Valtakunnallinen yleisurheilun Seuracup järjestetään vuonna 2017 jo 20. kerran.  Finaalit tullaan järjestemään 2.9.2017. Seuracupissa 11-17 –vuotiaat nuoret kilpailevat ikäluokittain lähes kaikissa yleisurheilulajeissa.

Infoa tämän vuoden Seuracupista löydät kisojen kotisivuilta, josta voit tutustua yleisesti tapahtumaan ja mm. kilpailun sääntöihin:

http://www.yleisurheilu.fi/lapset-ja-nuoret/seura/seuracup

 

 

5.9  HKV:n mestaruuskilpailut, Eläintarhan urheilukenttä

Eläintarhan urheilukenttä kuhisee jälleen HKV:n mestaruuskisojen innokkaita osanottajia tiistaina 5.9!

Ilmoittaudu omatoimisesti lajeihin 03.09. mennessä Kilpailukalenterissa, josta löydät myös lajit ja sarjat:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=20541

Nuorille Kisa-Veikoille ei ilmoittautumismaksua!

Sarjat ovat 7v, 9v, 11v, 13v ja 15v.

Ilmoittautuminen ilman lisenssiä – nuorimmat Kisa-Veikot
HKV:n nappuloiden − alle 9 vuotiaat tai muut nuoret, joilla ei tavallisesti ole lisenssiä − ilmoittautumiset tehdään suoraan käsin kirjaamalla pöytäkirjaan. Ilmoittautumisia lisenssittömien urheilijoiden osalta ei voi tehdä Kilpailukalenteri.fi kautta.

Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@helsinginkisaveikot.fi.

Varmista osallistuminen kilpailuun kilpailupaikalla n. tuntia (1) ennen lajin alkua.


Ota kaveri mukaan – uudet tulevat Kisa-Veikot!
Tuo liikunnasta innostunut kaverisi mukaan kilpailuun!

Järjestämme halukkaille nuorille mahdollisuuden osallistua 60 metrin kilpailuun, vaikka et olisikaan ollut aikaisemmin mukana yleisurheilun parissa. Mikäli Kisa-Veikko tuntee kaverin, joka pitää juoksemisesta, niin rohkaise häntä mukaan kilpailuun!

Toivomme ilmoittautumiset lisenssittömien urheilijoiden osalta ennen kilpailua suoraan HKV:n toimistolle osoitteeseen toimisto@helsinginkisaveikot.fi. Ilmoittautuessa on mainittava kaverin ja nuoren urheilijan nimi, syntymäaika sekä huoltajan yhteistietoina mm. nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Ilmoittautuminen on mahdollista tehdä myös kilpailupaikalla, jos aamulla saa kilpailuinnostuksen.Toimitsijatarve – lasten vanhemmat
Vapaaehtoisia vanhempia tarvitaan HKV:n mestaruuskisojen toimitsijatehtäviin, jotta kilpailut saadaan järjestettyä. Vapaaehtoisten toimitsijoiden panos ja tehtävä on merkittävin kilpailuiden läpiviemiseksi.  Etukäteistietoa lajeista ei tarvita vaan paikalla on aina joku, joka tuntee säännöt ja neuvoo tekemisessä. Kun vanhemmat osallistuvat toimintaan, se tuo lapselle sen tunteen, että tämän täytyy olla hyvää ja tärkeää toimintaa, kun kerran isä tai äiti on myös mukana täällä. Ryhmän valmentajille tulee taata rauha urheilijoiden opastamiseen kilpailuissa. He tekevät kallisarvoista vapaaehtoistyötä valmennuksen parissa.

Ilmoittaudu toimitsijatehtäviin suoraan ryhmänne vastuuvanhemmalle. Mikäli ilmoittaudut vapaaehtoiseksi toimitsijaksi vasta kilpailupaikalla, niin voit ilmoittautua suoraan kisakansliaan tai ryhmän vastuuvanhemmalle.

 

 

9.-10.9.  SM-moniottelut P/T15,14, M/N22-17; Hyvinkää ja Riihimäki

Sm-ottelut käydään tänä vuonna Riihimäellä ja Hyvinkäällä. Kilpailun tietoihin kannattaa tutustua hyvissä ajoin kisajärjestäjien sivuilta:

https://www.riihimaenkisko.fi/yleisurheilu/sm-moniottelut-2017/

Riihimäelle lähtevien urheilijoiden ryhmien valmentajat ilmoittavat osallistujat viimeistään 01.09.2017 mennessä suoraan Kilpailukalenteriin:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18652

Hyvinkäälle lähtevien urheilijoiden ryhmien valmentajat ilmoittavat osallistujat viimeistään 01.09.2017 mennessä suoraan Kilpailukalenteriin:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18777

Tämän jälkeen valmentajat ilmoittavat ilmoittautuneet seuralle (toimisto@helsinginkisaveikot.fi), joka maksaa urheilijoiden osallistumismaksut.

Useissa sarjoissa lajina on myös seiväshyppy. Kannattaa varmistaa etukäteen järjestäjältä, esim. kilpailun johtajalta, että voidaan käyttää kisajärjestäjien seipäitä. On myös hyvä sopia seivästreeni HKV:n seiväshyppyasiantuntijan kanssa ennen kilpailua, mikäli et ole aikaisemmin kokeillut seiväshyppyä.

Matkustus yhden päivän kisoihin:
14–15 vuotiaiden 5-ottelukisa käydään yhden päivän aikana, joten paikanpäällä ei ole yönyli majoituta seuran puolesta. Kuljetus sm-otteluihin hoidetaan omatoimisesti urheilijoiden tai valmentajien toimesta yhteiskyydillä tai oman vanhemman kyydillä. On hyvä varmistaa etukäteen, ketkä kisoihin ovat lähdössä.

 

 

9.-10.9  Helsyn junnuhuipentuma 10–13 v., Eläintarhan urheilukenttä

Helsyn 10–13 vuotiaiden junnuhuipentuma käydään Eläintarhan urheilukentällä la-su 09.-10.09.!

Ilmoittaudu omatoimisesti lajeihin 05.09.2017 mennessä Kilpailukalenterissa:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=19527

HUOM! HELSY laskuttaa jokaisesta ilmoittautumisesta seuraa, joten huomioithan, että kyseessä on ilmoittautumismaksu eikä osallistumismaksu. Tämän vuoksi kaikkien ilmoittautuneiden tavoitteena on osallistua kilpailuihin.

 

 

12.9  HKV:n mestaruuskilpailut, Eläintarhan urheilukenttä

Eläintarhan urheilukenttä kuhisee jälleen HKV:n mestaruuskisojen innokkaita osanottajia tiistaina 12.9!

Ilmoittaudu omatoimisesti lajeihin 10.09. mennessä Kilpailukalenterissa, josta löydät myös lajit ja sarjat:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=20543

Nuorille Kisa-Veikoille ei ilmoittautumismaksua!

Sarjat ovat 7v, 9v, 11v, 13v ja 15v.

Mestaruuskilpailun päättää viimeisenä päivänä pidettävä 10x200m viestikisa.

Ilmoittautuminen ilman lisenssiä – nuorimmat Kisa-Veikot
HKV:n nappuloiden − alle 9 vuotiaat tai muut nuoret, joilla ei tavallisesti ole lisenssiä − ilmoittautumiset tehdään suoraan käsin kirjaamalla pöytäkirjaan. Ilmoittautumisia lisenssittömien urheilijoiden osalta ei voi tehdä Kilpailukalenteri.fi kautta.

Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@helsinginkisaveikot.fi.
Varmista osallistuminen kilpailuun kilpailupaikalla n. tuntia (1) ennen lajin alkua.

 
Ota kaveri mukaan – uudet tulevat Kisa-Veikot!
Tuo liikunnasta innostunut kaverisi mukaan kilpailuun!

Järjestämme halukkaille nuorille mahdollisuuden osallistua 60 metrin kilpailuun, vaikka et olisikaan ollut aikaisemmin mukana yleisurheilun parissa. Mikäli Kisa-Veikko tuntee kaverin, joka pitää juoksemisesta, niin rohkaise häntä mukaan kilpailuun!
 
Toivomme ilmoittautumiset lisenssittömien urheilijoiden osalta ennen kilpailua suoraan HKV:n toimistolle osoitteeseen toimisto@helsinginkisaveikot.fi. Ilmoittautuessa on mainittava kaverin ja nuoren urheilijan nimi, syntymäaika sekä huoltajan yhteistietoina mm. nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Ilmoittautuminen on mahdollista tehdä myös kilpailupaikalla, jos aamulla saa kilpailuinnostuksen.

 

 

15.9. Seuraottelu HKV-TP-TuUl-LA, Eläintarhan urheilukenttä

HKV-TP-TuUl-LA Seuraottelu pidetään perjantaina 15.9 Eläintarhan urheilukentällä klo 18.00 alkaen.

Sarjat ovat T/P 9v, 11v, 13v, 15v ja 17v.

Ryhmien valmentajat valitsevat ja ilmoittavat osallistujat viimeistään 13.09.2017 mennessä suoraan Kilpailukalenteriin, mistä löytyvät myös kilpailun tarkemmat sarjat ja lajit:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=20542

Kilpailuun voi ilmoittautua maksimissaan neljä urheilijaa/seura/laji, paitsi 15 v. aitoihin kaksi urheilijaa/seura.

Urheilija voi osallistua kahteen lajiin + viestiin.

Pisteet lasketaan seuran kahden parhaan sijoituksen mukaan. Kenttälajeissa neljä suorituskierrosta.

 

 

16.9.  Helsyn junnuottelut 2 (9-13 v.), Vuosaari

Helsyn 9-13 vuotiaiden junnuottelut 2 käydään Vuosaaren urheilukentällä 16.9!

Ilmoittaudu omatoimisesti lajeihin 12.09. mennessä Kilpailukalenterissa:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=19528

 

 

   Helsingin Kisa-Veikot
PL 1
00251
Helsinki
Toiminnanjohtaja Reijo Siitonen
040 506 6482 , toimisto(ät)helsinginkisaveikot.fi
Nuorisopäällikkö Kalle Simpanen
0400 176 135 , kalle.simpanen(ät)helsinginkisaveikot.fi